O nas

Smo cvetličarna z dolgoletno tradicijo, saj uspešno poslujemo že več kot 25 let. Naš kolektiv je precej uravnotežen, saj imamo tako mlade, kot tudi starejše cvetličarje, ki si med sabo uspešno predajajo majhne skrivnosti in so se vedno pripravljeni izpopolnjevati in nadgrajevati znanje. Prav tako smo ponosni, da so med nami cvetličarski mojstri! Spadamo pa tudi med tiste cvetličarne, ki skrbimo za kakovosten podmladek in letno izobražujemo vsaj dva vajenca ali dijaka.

Že leta sodelujemo s priznanimi cvetličarnami po vsej Sloveniji, tako da za naše stranke lahko uredimo dostavo v skoraj vsak kotiček naše dežele. Naše vodilo je kakovost, tako pri cvetju kot v izdelkih. Vse skupaj pa „začinimo“ z veliko mero prijaznosti in v prijetnem vzdušju, saj je pri nas vedno na prvem mestu stranka, ki jo želimo kar najhitreje in prijazno postreči. Smo prilagodljivi in iznajdljivi, zato ne pomišljajte in se oglasite v naših cvetličarnah, kjer se bomo potrudili in za vas pripravili cvetlično pravljico. Mi pa upamo, da se boste k nam še radi vračali.

Podatki o podjetju:

Cvetličarna Zvonček, Dejan Rojko s.p.

Vrablova ulica 6

2000 MARIBOR

ID za DDV: SI 46251332

Matična številka: 1508431000

TRR: IBAN SI56 0417 3000 0911 606

 

Še vedno je topel spomin na tale šopek, ki je bil decembra 2011 narejen v vaši cvetličarni…čisto enostaven, vendar tako dragocen, da se ga vedno znova rada spominjam…<3

Najlepša hvala za prečudovit poročni šopek, ki je bil kot pika na i najini poroki.

Venci in aranžmaji, ki ste jih pripravili za mamin pogreb so bili res nekaj posebnega in prepričana sem, da bi bili tudi njej zelo všeč. Hvala še enkrat za vaš trud in hitro ter zelo profesionalno storitev!