Žalni program

Tudi v žalostnih trenutkih želimo ponuditi kar se da pester izbor in kvalitetno izdelavo žalnih aranžmajev, žalnih vencev in ostalih izdelkov za slovo od pokojnega. Tudi v žalni floristiki pa se spreminjajo trendi in tako vam lahko ponudimo vse od klasičnih pa do trendovskih aranžmajev.

Po potrebi in želji stranke pridemo tudi na dom! Ko ugodnost pa nudimo brezplačno dostavo na pokopališča v Mariboru in bližnji okolici.

Pravilni bidermajer venec je venec, ki se dela samo na obod z gobo in je v sredini luknja. Cvetje in bogato zelenje je gosto, drugo ob drugem in tako dobimo obliko simetričnega kroga. Premeri vencev so od 42 do 72 centimetrov.

Žalni venci (aranžma na stojalu) se delajo na smrekov obod. Cvetje se navtika samo v gobe, ki so razporejene po obodu. Oblike so različne, od okroglih, polpodolgovatih in podolgovatih. Venci so lahko umirjeni ali pa razgibani, odvisno od želja naročnika.

Žarni venec je venec, v sredino katerega se postavi žara. Ponavadi so iz žlahtnega cvetja, zadaj malo dvignjeni, spredaj pa rahlo prevešujoči z bogatim zelenjem.

Žalni aranžmaji so najrazličnejših oblik. Od klasičnih, enostranskih, visokih aranžmajev, nizkih blazin, aranžmajev v obliki srčka, venčka,… pa do modernih, razgibanih aranžmajev sodobnih trendov.

Žalni šopek je prostovezan šopek, ki se ga položi na tla. Cenovno je ugodnejši.

OBIŠČITE SPLETNO TRGOVINO IN NAROČITE ŽALNI VENEC

Galerija