Poročni program

Najpomembnejše cvetje pri poroki je seveda nevestin poročni šopek. Po informacije za poročni šopek se pride nekaj tednov pred poroko, da se pogovorimo z nevesto o njenih željah, cvetju in da preverimo dobavo cvetja in dodatkov. Nevesti svetujemo glede oblike in dolžine šopka, saj je potrebno šopek prilagoditi nevestini poročni obleki, postavi, barvi las, tenu polti,…

Predstavimo tudi trenutne trende oblik in barvne lestvice. Po potrebi se posvetujemo tudi s frizerjem in stilistom. Vsa ostala poročna dekoracija se prilagodi barvi in stilu poročnega šopka.

Oglejte si poročne cvetlične trende 2016

Rezervirajte svoj termin

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN POSVETA Z VAŠIM POROČNIM FLORISTOM NA info@zvoncek.net ali pokličite na tel.: 02 461 10 28 

 

Nadomestni šopek je šopek, ki ga nevesta vrže med svatbo med neporočene mladenke. Ker je nevestin šopek drag spomin in ga nevesta ponavadi želi odnesti domov, vam pripravimo tudi ta šopek, ki je manjša in cenejša različica nevestinega šopka.

Poročna dekoracija avtomobilov je zelo lep dodatek k poročnemu slavju. Avtomobila v katerem se peljeta ženin in nevesta se okrasita s posebnimi aranžmaji, ki se na pokrov avta pritrdita z magnetom ali vakuumom. Aranžmaji so lahko v obliki srca, dveh src, prstanov ali blazine in so barvno in stilno prilagojeni celotni poroki. Za vse ostale udeležence pa naredimo velike pentlje in napihnemo balone, ki se zavežejo na stranska ogledala.

Naprsni šopki so okras vsem svatom. Za poročne priče so iz enakega cvetja kot nevestin šopek, za vse ostale svate pa se lahko naredijo iz cenejšega, podobnega cvetja. Pripnejo se lahko z buciko, v naši ponudbi pa imamo priročne sponke, ki vam olajšajo zamudno pripenjanje na tako pomemben dan.

Za najbolj romantičen trenutek, ko se nevesta poroči tudi v cerkvi in jo pripeljejo do oltarja po cerkveni ladji, pa poskrbimo z dekoracijo cerkve. Na cerkvene klopi lahko zvežemo pentlje ali šopke, na oltarju naredimo aranžmaje in dekoracije, postavimo pa tudi obok z zelenjem in cvetjem, da je poroka še bolj svečana.

Poročni cvetlični trendi 2016 so vsekakor v PISANEM VDUŠJU!