Pogoji poslovanja

Pogoji nakupa

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

Naročila

V naši spletni trgovini Zvoncek.net kupujete udobno in brez tveganja. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki, slikami in opisom. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte ali telefona.

Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena, zato logističnemu centru posvečamo posebno pozornost.

Da bi ti naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakuješ že naslednji dan, če te ob dostavi ni doma, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici v Cvetličarni Zvonka, Vrablova ulica 6, 2000 Maribor in Cvetličarna pri Slaviji, Partizanska cesta 6, 2000 Maribor. Poleg tega, da ne plačate stroškov dostave, lahko tudi izkoristite priložnost za pogovor z našimi strokovnjaki, ki vam bodo radi svetovali o uporabi kupljenih izdelkov ali o prihodnjih nakupih.

Reklamacija/Vračilo izdelkov

Za naše izdelke iz rezanega cvetja v spletni trgovini Zvoncek.net ni v navadi, da bi vračali denar za naročeno storitev. Vendar smo pripravljeni vsako reklamacijo obravnavati individualno in jo rešiti v interesu tako kupca kot prodajalca. V primeru dogovora je možna ponovna dostava izbranega ali podobnega izdelka. Za reklamacije se lahko obrnete na nas preko elektronske pošte ali telefona.

Cene in plačilo

Vse cene so v EUR. Vse cene vsebujejo 22% DDV. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini.

Plačila

V spletni trgovini Zvoncek.net lahko plačujete na naslednje načine:

  • z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena),
  • z nakazilom na račun upravitelja CVETLIČARNA ZVONČEK (po ponudbi / predračunu) (velja Spletna cena),
  • Paypal (5% nižji popust kot pri Spletni ceni),
  • Darilni bon spletne trgovine Zvoncek.net (velja Spletna cena).

Vklopi razum, zahtevaj račun

Zaupnost osebnih podatkov

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem mestu Zvoncek.net, bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. Nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.